Köpvillkor

Förskottsbetalning

Vi tillämpar förskottsbetalning. Betalar gör du med bank- eller kreditkort, direkt i vår webbutik eller till vårt bankgiro 872-4890 eller vårt plusgiro 64 30 63-1. I priserna ingår moms med 25 %.

Leverans

Normalt skickar vi beställda varor inom 1-2 dagar efter betalning.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp. Bifoga dina kontaktuppgifter vid retur. Chill Design löser inte ut försändelser mot postförskott.

Återbetalningar

En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Reklamation

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 (2 + 1) år efter det att du har tagit emot varan. Chill Design tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! För att utnyttja reklamationsrätten måste produkten returneras i obruten förpackning. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan.

Dolt fel: Anmäls till Chill Design inom 7 dagar från mottagandet av varan.

En produkt som vi har konstaterat är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar Chill Design returfrakten. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

Leveransförsening

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.