Hur det började

Idén om Chill väcktes år 2010 och har utvecklats från ett behov till en smart produkt på kort tid. Camilla berättar: "Det är roligt att växla mellan olika smycken efter humör och kläder. Jag har många fina örhängen och halsband som aldrig användes. De förvarades i askar, etuier och små påsar. Jag hade ingen överblick och glömde vilka jag kunde välja mellan. Det hände också att jag bara hittade ett örhänge av två möjliga.

Idén att hänga upp mina örhängen kom när jag letade bland mina accessoarer. Jag gjorde små hål i en enkel plastficka, där jag fäste alla mina örhängen. Lösningen var långtifrån den bästa, men blev den första inspirationskällan till Chill for earrings."

Carin berättar: "När Camilla bad mig delta i utvecklingen av smyckesskåpet såg jag genast potentialen i produkten. Du vet att du behöver den när du ser den. Smyckesskåpet fyller verkligen ett behov!"

Hur det blev

Camilla och Carin bestämde sig för att tillsammans utveckla skåpet och dra nytta av sina olika kompetenser och erfarenheter. Skåpet "Chill for earrings" skapades som en lösning på de behov de båda hade sett hos sig själva och andra. Med skåpets hjälp går det snabbt och lätt att byta örhängen. Förvaringen passar lika bra på garderobsdörren som på väggen. Den blir en personlig och dekorativ tavla.

"Chill for earrings" är den första i en serie av förvaringslösningar för accessoarer. Förhoppningen är att du enkelt ska hitta dina accessoarer och känna dig inspirerad att byta.

Camilla och Carin gillar enkla lösningar. Därför heter företaget Chill Design. Ta det lugnt - vi hjälper dig med smart och snygg förvaring!